Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Ania c'est moi
6 août 2020

A női erő az életkedv és életvidámság

De olyan valódi. Nem erőltetett. Nem olyan hubasszameg meg kéne játszani, hogy jókedvem van. Nem olyan mindenből és mindenkiből kiábrándult, ha muszáj akkor odatolom a képem ahova kérik. Nem, valódi életkedv és valódi jelenlét, amit nem lehet csak úgy kisajtolni, számonkerni. Meg kell érlelődnie és a valódiságában másokra sugároznia.

Olyan, hogy csak felöltözünk szépen, belenézünk a tükörbe és örülünk annak, amit látunk. Olyan egyszerű, nem? Szerintem a soviniszták és a nőgyűlölők pont ezt irigylik. Hát egy olyan ember NEM LEHET rosszkedvű, meg sikertelen, aki csak belenéz a tükörbe és látja, hogy mennyire csinos!! Mennyire könnyű lehet neki!!

Eskü, a napjainkat úgy kellene kezdeni, hogy egy órát arra tudunk szánni, hogy a gondolatainkat rendezni tudjuk, motivációt kapjunk az új naphoz, az outfit és a haj és a smink rendben legyen. Kellene otthonra egy sminkes és egy stylist, aki így útjára indít minket. Minden nap, amíg még fiatalok vagyunk, megérdemelnénk, hogy a legjobbat tudjuk kihozni magunkból. 

Nagy tévedes azt gondolni, hogy ez csak hiúság meg magamutogatás kérdése. Nem, ezzel ihletet adunk és inspirálunk. Amihez saját magunknak kell egy ihletett és inspirált állapotba kerülnünk, miközben megálmodjuk az outfitünket.

Ha csak egy kicsit is messzebbről néztek magatokra: tényleg mi oka lenne egy nőnek mondjuk egy szakítás miatt szomorkodnia? Pont ugyanolyan csinos, mint eddig, pont ugyanolyan kellemes a lelke, mint eddig, pont ugyanúgy képes tetszeni, mint az elején, pont ugyanúgy képes megmozgatni valamit, mint eddig, pont ugyanolyan értékesek az álmai, a gondolatai, a világlátása. Ha csak egy kicsit nézitek messzebbről, hagyni azt, hogy egyetlen férfi elbizonytalanítson, lehúzzon, lerántson - egyszerűen naivitással párosult BÉNÁZÁS.

Tudatos nő nem is hisz az önbizalomhiányos hangjának. Képes egyfajta távolsággal tekinteni az emberi interakciókra, egyszerre sokkal több mindennek van tudatában, mint amit az ember csak úgy átlagosan automatikusan felfog és amit hozzá társít. Tudatos nőnek a leghatalmasabb fegyvere az éppen saját maga, a saját képessége arra, hogy tükrözzön, hogy más emberekkel jól bánjon. Tudatos nő számára nem létezik olyan férfi, aki kikezdhetné az önbizalmát. Ha hall is ilyenről, legyint egyet, hogy ez minden bizonnyal egy lelkileg sérült fiú. Értitek, totális győzelem. Tudatos nő egyszerűen lesajnáló a gonoszkodó és alkalmatlan férfiakkal, mert olyan kisfiúknak látja őket, akik valamit nem kaptak meg és valamit nem jól tanultak meg. Nem húzza fel magát rajtuk, nem sétál semmiféle csapdába, ő egyszerűen felette áll az egésznek. Őt nemhogy nem lehet elbizonytalanítani - de nem lehet lerántani sem erre a színvonalra. Két opció létezik, vagy megértően, lelkizve el tud beszélgetni a sérült fiúval, vagy nem foglalkozik vele.  Van jobb dolga is. Értitek. Vagy megtanulja kezelni, irányítani.

De egy tudatos nő sohasem áldozat. Van, hogy az élet padlóra küld, igen, de ez az élet velejárója, senki sem kivétel. Nem kezdi el sajnálni magát, hogy miért pont ő. Összeszorítja a fogait és aztán majd túljut a dolgon valahogy.

Egy tudatos nő használja a szexuális kisugárzását. Az az ő döntése, hogy milyen célra, hogy visszaél-e vele, és milyen fokban. Egy tudatos nő nem sodródik csak úgy, ártatlanul és magatehetetlenül kalandokba. Vagy belemegy, vagy nem megy bele. 

Egy tudatos nő számára nem a munka vagy a párkapcsolat az első, hanem az élet szeretete. Hiszen innen van az ereje. Így tud másnak is valaki lenni, valamit adni, valamit hatni, így tud mást is az életébe gravitálni, így tudja emelni a környezetét, és jól működő, praktikus kis tükör lenni, amiben sokan sokszor szívesen belepillantanak.

Egy tudatos nő nem tud függeni egy kapcsolattól, hiszen azzal túl nagy hatalmat adna egy másik ember kezébe, túlságosan kiszolgáltatott lenne, ami megborítja a kontrollérzetét. Egyszerűen nem várja, hogy a pasija folyamatosan őt ajnározza, nem várja, hogy olyan legyen, mint egy romantikus hős, nem várja, hogy tökéletes legyen.. de azt elvárja, hogy ő tisztelve legyen, különben fel is út, le is út. Azt elvárja, hogy a férfi tisztelje és ne nyesegesse benne a női erőt, hogy egymáshoz kapcsolódni tudjanak. A tudatos nő olyan mint a Nap, a férfi csak egy Hold, mozog folyton, de pályára állva.

A tudatos Nő tudja, hogy úgyis csak olyan férfival kepesek eltűrni egymást, aki sose gravitál túl messzire, és nem fél túl közel gravitálni se. De a tudatos Nő nem él kényszerítő, zsaroló vagy egyéb hasonló eszközökkel - mert ezek a gyengeségéről árulkodnának. Az életereje az életből származik, nem a férfiból. A tudatos nő jól tudja alkalmazni a fordított pszichológiát és semni gondja nincs a magánélettel.

Publicité
Publicité
Commentaires
Ania c'est moi
Publicité
Ania c'est moi
  • A női lét rejtelmeiről, kérdéseiről, kissé kevésbé felszínesen, mint ahogy az eddigiekben megszokhattuk. Magamnak, Nektek. - "Az ember mindig fél az ilyen szabályos boldogságtól" - Márai Sándor
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 4 970
Archives
Publicité