Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Ania c'est moi
10 août 2021

Akinek jobban szüksége van a másikra veszít

Ezen gondolkodtam ma reggel, hogy ugyan mi annyira basszottul különleges vagy meglepő van abban, ha egy parkapcsolatban szukseged van a masik emberre, hianyzik neked, idot szeretnel tolteni vele, hiszen a bizalmasod, társad, barátod és szeretőd - the one and only - vagy micsoda.

Es arra jutottam, hogy egyaltalan kurvara nem ilyen egyértelmű a dolog. Nyilvanvaloan valtozo, hogy ki mit vár a partneretol, meg biztosan altalaban vannak nemi kulonbsegek is, amik nem huzhatok ra mindenkire.

Ferfitol nyilvan inkabb azt varjuk, hogy legyen eros , talpraesett, ne azon kelljen mar aggodnunk, hogy mi lesz vele nelkulunk (bar, oszinten, en speciel pont szeretem azt kicsit ha a sracnak ennyire szuksege van ram, igy ugy erzem, hogy hasznosulok, viszont ha tul eletkepes lenne, nem tartana ki mellettem es konnyen talalna mast).

Notol meg ugye nem feltetlenul varjuk h mindent egyedul maga megoldjon, lehet egy szerencsetlen hulye liba nyugodtan, addig, amig nincs tul nagyra magaval es tud es mer segitseget kerni. Azt allitolag szeretikaferfiak, mert olyankor tudnak hoskodni. 

Van akit meg iszonyat irrital a noknek ez a fajta eletkeptelensege. Megsem birnak megmaradni egy olyan partner mellett, aki okos es kevesbe kell bekotni a cipofuzojet is.

Az, hogy az erosekhez vonzodunk, valszeg mast jelent a nemeknel. A nok vsz ugy elfelejthetik ezt a mondast, ahogy van.

A figyelemfelkeltobb, jobb kulseju, atlagosabb viselkedesu nokhoz vonzodunk lehetne az uj motto. 

Hiszen az eletkepessegeit egy nonek nem az noveli, hogy meg tud oldani egyedul is egy problemat. Hat nehogy mar tuleroltessuk szegeny kis agyacskank, nem is all jol meg minden.

Egy no eletkepesseget az noveli, hogyha mindig jokor van jo helyen, mindig szamithat egy csomo ember segitsegere, mindig legyeskedik vki korulotte, mert ha mar annyihoz ert, hogy jo vele beszelgetni, annyi mar eleg is az elethez. 

Szoval hat legyunk realisak. Altalaban az a fel jar jobban a parkapcsolataban, akinek kevesbe van szuksege a masikra. Mert tobb elete van nelkule is. Tobb elmenye, tobb emberi kapcsolata, tobb lehetosege az ellenkezo nemmel is ismerkedni, flortolni. Neki kevesbe lesz szuksege a masikra es vonzobb lesz a szamara. Mig a masik ugye mit csinal? Probal tisztessegesen jatszani, bekapja a csalit, szalad a masik utan, hatha egyszer utoleri - amitol meg persze egyre kevesbe vonzo. Es ki is alakult az ordogi kor.

Elneveznem ezt a kapcsolattipust egyebkent de tenyleg. "Túl jó dolgom van nélküled is, nem annyira kellesz - mégis kellesz - mégse kellesz" "Kellesz-kellesz-kellesz". Vajon hány szazaleka ilyen a kapcsolatoknak? Ez mennyire egeszseges kotodes? Altalaban azt a felet szidalmazzak aki nem hagyja a masikat elni meg feltekenykedik mert neki perszeee nincs annyi elete kis fing.

Hat igen, lehet h mnjuk azert nincs annyi elete, m annyival tobbet dolgozik, tanul, kinozza magat, azert h elerjen vmit az eletben. Vagy mert igy neveltek, hogy vegye komolyan magat, es ezt varna egy parkapcsolattol is.

De nem tudom, mert ugyanakkor meg tenyleg van benne valami, hogy a másik elérhetetlensége felfüti a vágyakat. De akkor mi az a jó párkapcsolat? Kinek jo? Lehet, hogy le kene szarni az egeszet, akar van valakid, akar nincs.

De ha szorongoan kotodo vagy mint en, akkor nem tudod ugy leszarni akkor amikor egyutt vagy az emberrel. Folyton ott koroz a gondolataidban, hogy mit csinalhat, kivel lehet, bizhatok-e benne, mi lesz velunk, mikor latom megint. Es en ezt ugyeazzal magyaraztam, hogy azert, mert teherbe eshetunk, es kellene is esnunk, ezert folyamatosan tesztelgetjuk a pasit h hogyan viselkedne ebben a helyzetben. Szoval akkor nagyobb reszt a ffiak viselkedesen mulik ez.


Publicité
Publicité
Commentaires
Ania c'est moi
Publicité
Ania c'est moi
  • A női lét rejtelmeiről, kérdéseiről, kissé kevésbé felszínesen, mint ahogy az eddigiekben megszokhattuk. Magamnak, Nektek. - "Az ember mindig fél az ilyen szabályos boldogságtól" - Márai Sándor
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 4 971
Archives
Publicité