Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Ania c'est moi
9 août 2019

Ha önbizalom van, minden van

Higgyétek el. A szakmai siker miatt érzett önbizalom és a nőként való önbizalom pedig valóban nem egy és ugyanaz.

A szakmai siker a túlélő üzemmódnak köszönhető, míg a nőként való önbizalom az energetizálódásnak, töltődésnek, élményeknek és látszásnak köszönhető.

Természetesen, amikor van egy párkapcsolatod, és bevett, hogy mindig AZ életed nagy részét, és ezeket a pozitív élményeket vele éled át, tehát a női létedet vele éled át, mert amikor találkoztok, az már: élmény, amikor lát, már vissza is igazol, hogy tetszel neki, így természetes, hogy hozzá kötöd a nőiességedet is, és ha borul a bili, úgy érzed, hogy itt a nőiességeden is komoly csorba esik. 

De ez azért van, mert rajta és a munkán/tanuláson kívül nem volt életed. És nem tudtad egymagad egyensúlyba hozni magad, így Ő adta az önbizalmad egy temérdek részét, természetes, hogy ha megfoszt mindattól a visszaigazolástól, amit ő férfiként neked adott, mint nőnek, akkor egy kicsit megbicsaklik ez a dolog.

De ezért kell nyitni új emberek és új helyzetek felé, hogy újból LÁTSZÓDNI tudj, sőt mi több, LÁTTATNI is. Így már nem kell megállnod ott, hogy mindig csak arrafelé sodródj, amerre mások akarják. A láttatáson keresztül ugyanis gyakorlatilag zöld az utad. Csak 2 dologra kell tudatosnak lenned, a külsődre és az érzelmeidre.

Felszabadult pedig csak akkor lehetsz, ha letudtad a munkát. Ilyen egyszerű. Ha boldogság és sikeresség és összeszedettség sugárzik rólad (mert így érzed magad), ezt a tükröt nyújtod másoknak. Ennyi az egész.

Publicité
Publicité
Commentaires
Ania c'est moi
Publicité
Ania c'est moi
  • A női lét rejtelmeiről, kérdéseiről, kissé kevésbé felszínesen, mint ahogy az eddigiekben megszokhattuk. Magamnak, Nektek. - "Az ember mindig fél az ilyen szabályos boldogságtól" - Márai Sándor
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 4 971
Archives
Publicité