Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Ania c'est moi
31 décembre 2015

Férfiként kezelnek, nőként fizetnek meg. Úgyis butaságokat beszélsz.

 

Mr. Hungary, avagy az esélyegyenlőség reménytelensége

2016. január 02., szombat A tisztán férfiakból álló magyar kormány világképe kirekesztő jellegű, az esélyegyenlőség hiányát a nők és a férfiak kereseti és karrierkülönbségei mutatják, ami a gazdaság gyenge versenyképességében, lanyha növekedésében is visszaüt. A cikk teljes terjedelmében a hetilapban olvasható.

http://hvg.hu

 Nem egyenlő elvárásokat és méltánytalan fizetséget szeretnénk, senki nem ezt szeretné. Ma két út áll egy fiatal nő előtt: 1. tisztességel próbál küzdeni egy tisztességtelen versenyben, még azt is elfelejtve, hogy nő, tönkretéve magát, a szervezetét.  2. tisztességtelenül akar győzni, és akkor jön ez a ribanc jelenség, amit a férfiak annyira utálnak, de valahol szeretnek is, mert akkor nekik kényelmes, és a pozitív vibe van mindenhol. 

 

Vagy persze szülhet egyből 3 unokát, IVF-fel, de ez igazán, nem lesz életcél attól, hogy Kövér László mondta. És nem fog megvalósulni sem. Mert ide nekem minden férfit, akinek biztos karrieirje van és családot szeretne alapítani, esetleg még nincs 40 éves - mert nem szeretnék apámkorú férfival még csak nyálat cserélni sem.

Publicité
Publicité
Commentaires
Ania c'est moi
Publicité
Ania c'est moi
  • A női lét rejtelmeiről, kérdéseiről, kissé kevésbé felszínesen, mint ahogy az eddigiekben megszokhattuk. Magamnak, Nektek. - "Az ember mindig fél az ilyen szabályos boldogságtól" - Márai Sándor
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 4 971
Archives
Publicité