Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Ania c'est moi
31 mai 2016

elérhetetlen - elérhető. azt ha elértek és meg is nyíltál akk meg már probléma vagy. legyél elérhetetlen es ne nyílj meg?

eccsém. mér kell mindent ennyire túlmisztifikálni. inkább értékeket kéne meglátni egy másik emberben, nem belehülyíteni egymást, hogy jaj de mennyit vártam rá/mennyit hazudott, hordott össze és tett értem mire végre szabad volt levenni a bugyimat. aztán meg összetörnek a szívek, mert jön a rózsaszínköd-oszlás, meg konfliktusok, meg hogy a pasi többször akar dugni mint a nő, mert a nő magától nem tudja h van nemi vágya, amikor meg nincs, ak nem tudja hogyan közölni ezt úgy h ne legyen sertődes.. a nőnek szép dolgokat kell hazudni, ahhoz hogy legyen. de a fickónak ehhez már nem lesz türelme és így még több lesz a vita is. ha egy nőnek annyi az értéke h hányszor nedvesedik be és folytja vissza a vágyait mielőtt beledugnád a farkad, de ha már beledughattad, akk nonstop dughasd onnantól .. akk elfelejtettétek, hogy MÁR NEM A KÖZÉPKORBAN ÉLÜNK. mer a kuki, az "biológiailag" más? az természetes, hogy minden nő látványára be akar indulni, azt szabad? ha egy nő megkíván valakit, és vállalta a vágyait ahelyett, hogy csak kérette volna magát, az FUjj, az rossz? Mert? aztán kétségbeesésében már felszed valakit inkább egy buliban csak úgy no name, mert csak jobb, mint otthon masztizni éveken keresztül? a nő az csak akkor induljon be... ja nem arra tonképp nincs is szükség, csak szüljön má gyereket, mert kellenek az adófizetők, szal a lényeg hogy egy két lábon járó egzisztenciát keressen, aki majd nevelgeti vele a leendő adófizetőt, s mellesleg pénisszel is rendelkezik, de azt majd úgysem fogják használni, mer ott lesz a gyerek, a férj meg majd eljár kurvázni mással. de az kurva, aki nem egzisztenciára nedvesedik, hanem egy ember testére/lelkére.aki tisztességes az még csak véletlenül sem azt keresi, hogy neki hogy jó a szex és kivel és hogyan tudnak egymással beszélgetni, egymáshoz kapcsolódni. észlények. nem megkapni, és ha nehezen kaptad meg akkor tisztelni, hanem simán csak tisztelni kéne egymást. sztem. nem árucikkek vagyunk, és titeket sem tartunk annak. milyen baszott jó lenne ha nem abban az illúzióban volnátok hogy ti vadásztok és a könnyű préda az egy nulla. a mi oldalankról ugyanezt úgy nevezzük, hogy: horgászat. Kicsit uncsibb, ha te nem tehetsz semmit, csak vársz, hogy mikor fogsz ki valakit/sorra kell visszadobálni az életképtelen/ nem vonzó egyedeket. De amikor vadásznak gondolod magad, fogd már fel, hogy a nő csali volt és te a hal. Csak akkor rinyáltok, ha visszadobunk titeket a vízbe. de nekem mindegy. csak lehetne már végre másképp, úgy, hogy: két egyenlő fél vagyunk, végre már cseszki. :) nem nő és férfi, hanem ember és ember, akikre ráhúzzák a társadalmi szerepeket .. hjaj.

http://blog.henrykettner.hu/azok-a-vonzo-bonyolult-nok-az-elerhetetlen-elerheto/

Publicité
Publicité
Commentaires
Ania c'est moi
Publicité
Ania c'est moi
  • A női lét rejtelmeiről, kérdéseiről, kissé kevésbé felszínesen, mint ahogy az eddigiekben megszokhattuk. Magamnak, Nektek. - "Az ember mindig fél az ilyen szabályos boldogságtól" - Márai Sándor
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 4 971
Archives
Publicité