Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Ania c'est moi
31 décembre 2016

Mondtak mar neked, hogy tul okos vagy a szerelemhez?

Nekem igen. De szerintem a tudasom nagy resze toled jon 😃
Hogy hogy lehet tul okosnak lenni?
Sokfelekeppen. Peldaul sosem vallanad be a masik embernek, hogy mit erzel. Nehogy kiszolgaltatotta valj, nehogy megsebezhessenek. Peldaul tobb vasat tartasz a tuzben egyszerre. Hogy mindig legyen egy b terved, ha az a nem jonne ossze. Peldaul.. Eleve feltetelezed, hogy a szerelem majd ugyis el fog mulni, ugysem tart orokke, ezert nem tulajdonitasz neki nagy jelentoseget. Sot, el is mehetsz odaig, hogy igazabol a szerelem es a szexualis vagy kozott nagyon vekony a hatar, igy ha a szexualis vagyad kielegul, enyhul a szerelem sovargo erzese is.
Vagy peldaul: Jateknak fogod fel, ahol az a cél, hogy a masik veszitse el a fejet, de te nem.

Hat igen sokfelekeppen lehet tul okosnak lenni a szerelemhez. Sokfelekepp lehet butanak is lenni, tegyuk hozza..

Lelki tars? Nem hiszek benne. Valaki, akire minden titkodat rabizhatod? Hiba. Tavol van es megis kozel? Ennyi nem eleg.

De tudjatok mit, azert par dologban meg hiszek. Hiszek abban, ha egyszer egy srac mond valamit, azt o ugy is gondolja, mert nem varja hogy a sorok kozott olvassak, inkabb megmondja. Hiszek abban, ha valakinek en tetszem, nincs felnivalom mas noktol. Hiszek abban is, hogy az egyetlen dolgom fenntartani az erdeklodest. Ezert nem leszek lelki tars, hogy el ne aruljak tul sok mindent. Ezert nem leszek sosem teljesen oszinte, mert elobb van szukseg egy taktikara, mint az oszintesegre.

Ezert az egyetlen lelki tarsam a blogom, de nem egy ffi.
Mondhatnam, hogy micsoda zurzavar a szivem es az eszem kozott, de nem. Talan egyre es egyre okosabba valunk a szerelemben. 
De azt hiszem mar elegszer kiveseztem a temat. A genekrol es az eletkepessegrol szol az egesz, a nok ki akarnak fogni egy jo himet aki felcsinalja oket, a ffiak pedig meg akarjak csinalni a sajat kiralysagukat, hogy oda szulessen az utoduk.

Erdekes, hogy te mashogy latod, nalam szentimentalisabban. Hogy az erzes odahuz, odakot, es nincs mit tenni, nem lehet parancsolni neki, stb. Talan nem csalodtal annyit, mint en. En megtanultam elnyomni az erzest es menni tovabb.

Publicité
Publicité
Commentaires
Ania c'est moi
Publicité
Ania c'est moi
  • A nƑi lét rejtelmeirƑl, kérdéseirƑl, kissé kevésbé felszínesen, mint ahogy az eddigiekben megszokhattuk. Magamnak, Nektek. - "Az ember mindig fél az ilyen szabályos boldogságtól" - Márai Sándor
  • Accueil du blog
  • CrĂ©er un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 4 971
Archives
Publicité