Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Ania c'est moi
12 juin 2018

Amikor elegem lett a buta barátnőkből

Akik azt sulykolják, hogy a pasinak minden kívánságodat lesni és teljesíteni KÉNE, mert te azt MEGÉRDEMLED.

És ha NINCS IGY, akkor DOBJAD, mert jobbat érdemelsz nála.

Mert van ANNYI JOBB.

Az a nagy büdös helyzet, hogy ez egész egyszerűen nincs így.

Nem hemzseg a világ jobbnál jobb pasiktól. Inkább csak roszabbnál rosszabbaktól.

Ha pedig arra vágysz, hogy a segged is körbe legyen nyalva.. Akkor válassz magad alá. Akkor válassz egy olyan pasit, akire soha az életben nem fogsz tudni felnézni. Mert ő azért ad meg neked mindent, mert TUDJA, hogy kevés hozzád. Ő igazi lovag lehet, igazi múlt századi lovagocska, egy igazi lúzer. Ha ilyet akarsz magadnak, akkor válassz egy zs kategóriás pasit. Az megadhatja, hogy rózsaszínben lásd a világot. Feltéve, hogy te elnézed neki, hogy mennyire kis szerencsétlen. Vagy TÉNYLEG öreg, konkrétan az. És már tényleg bármit megtenne a puncidért.

De ha egy átlag pasit akarsz, egy pasit, aki egy szinten van veled, vagy egy olyan pasit, aki messze jobb nálad, akibe igazán bele vagy zúgva.. Akkor NE VÁRD, hogy folyton hívjon. Hogy az arcodat simogassa mikor alszol. Hogy te legyél a hercegkisasszonya. Mert nem leszel. Mert neki jut más is, és ezt tudja magáról. És el is várja, hogy te se szenvedj hercegkirálykisasszony szindrómában. Hogy te is tegyél érte. De nem ám úgy, hogy mindent megteszel neki és ugrasz amikor csettint. Hanem mindent megteszel érte úgy, hogy akarjon még téged. Hogy mehessen utánad. Hogy kicsit elérhetetlen legyél neki mindig. Hogy sikeres, boldog nő képét fesd, akit újra és újra meg kell hódítania, és vágyjon is rá. Hogy féljen, hogy kisétálsz az ajtón. Mert megteheted bármikor.

Érted, hogy ide nem a hiszti vezet. És nem is a követelőzés. És a barátnők dolga nem az kellett volna, hogy legyen, hogy a pasit szidják, és téged meg felbujtsanak, hogy mennyire egy szemétláda, szabadulj tőle, jobbat érdemelsz, találsz jobbat, stb. Nagyon egyszerű dolgokról feledkeztek itt meg:

-hogy te őt szereted

-hogy a pasi is szeretne téged

-hogy a dolgok nem rózsaszínek, és nem dobni kell azt, akivel nem rózsaszín, mert akkor biztos nem is szeret, és ez méltatlan

-hogy te is öregszel, és dobni valakit, akivel már elkezdtetek építeni valamit, egyenlő azzal, hogy 0-ról kell megint kezdened, ami újabb éveket, és majd újabb problémákat fog jelenteni

NADE nem csak a barátnők voltak buták, hanem azért lássuk be, te is:

- az a dolgod, hogy a külvilág felé azt erősítsd, hogy mennyire jól megvagytok. Mennyire erősek vagytok. Nem az, hogy gyengék. Mert akkor cafatokra szednek. Még ezek az emberek is, akikben azt hitted, hogy bízhatsz. Minden adandó alkalommal elmondják majd, hogy rossz a választásod, hogy ez a pasi nem alkalmas, nem megfelelő. De te az vagy. Te az vagy, veled nincs semmi baj, csak a pasi nem 100as. Egyre és egyre cikibb lesz őt bemutatni, őt magaddal vinni, vagy nem vinni. Egyáltalán szóba hozni.

-az érzelmes csajok idióták. A túlérzelmes csajok. Sajnos tényleg ezt kell, hogy mondjam. És én nem szeretnék ilyen lenni.

-néha elfog az ábrándozat, hogy jaj a boldogság, jaj a szerelem. Aztán jön a koppanás és a két lábbal földön járás. Még mindig jobb egy igy-ugy mukodo kapcsolat, mint a nagy semmi. Még mindig jobb a kézzelfogható biztos, mint a bizonytalan csodaoázis, amiről mindig kiderül, hogy nem létezik, csak a  fejedben. Az egyetlen ami biztos az az, hogy telik az idő. És hogy te nőként még ebből a szempontból is hátrányos helyzetben vagy.

- az irigy baratnok. akiknek nincsen pasijuk, vagy nyomi a pasijuk. és mindenképpen azt akarják, hogy a tiéd se legyen. Vagy a tiéd is legyen nyomi. Akkor lehet ugyanabban a nyomorban keseregni. Nekik ez az érdekük. És ebben nincs semmi rosszindulat. Lányok között csak addig van barátság, amíg szinglik, ezt az átmeneti időszakot szolgálják a lánybarátságok. Utána mindenkinek a pasija a prioritás. Ez így van és kész, nem kell rajta keseregni. Akkor kapod vissza a barinődet, amikor újra dobták őt. Hogy azt a célt szolgálja, hogy te találhass valakit, akiből prioritást fogsz csinálni.

- HA NEM BIROD A SZEXXEL JARO KISZOLGALTATOTTSAGOT NE MENJ BELE ERZELMILEG. Kibirod egy kicsit nem? Cserébe azért, hogy utána megtartsd őt ..

- Ha a pasi nem megfelelően viselkedik neveld meg: dicsérd meg ha vmit jol csinalt és ne reagalj semmit arra ha vmit rosszul csinált.

-beszél aki keres, hallgat aki talál. Ez az igazság. Amíg beszélsz arról, hogy a pasid nem jó, addig mást keresel. Amint úgy érzed te megtaláltad őt, és neked ő kell tényleg, FOGD A POFÁD BE, és csak jókat mondj, csak jókat mesélj.

-aki nem tudatosan él, AZ ELSUPPED A MOCSARBAN. úgyhogy ne legyél hülye. és hülye barátokra, barátnőkre végképp ne hallgasd. Mert nekik sincs fogalmuk sem arról, hogy mit miért tesznek, mit miért mondanak.

Istenem de kurvára utálok nő lenni. Egyrészről el kell játszanod a pasi előtt, hogy ő mennyivel okosabb nálad és te mennyivel butább vagy. Másrészt meg kurvára okosnak kell lenned. És a munkában jól teljesítened. De meg kell tanulni egy kicsit színészkedni. Kicsit sötéten látni a világot, de úgy tenni, mintha nem így látnád. Úgy tenni, mintha a vidámságot fosnád magadból a nap minden percében.

Akárhogy is, akármennyire is klassz dolgok az érzelmek, a csávóknak az a fontos, hogy erősnek lássanak. Hogy boldogulsz az életben. Hogy sikeres vagy. Hogy sikerrel meg tudod oldani az életedet, a problémáidat, és sikerrel tudod menedzselni a kapcsolatotokat is. És igen, ha mindez megvan, ami kemény munka, tényleg az, akkor van is okod a vidámságra, amit nem is kell megjátszanod.

 

Nem, ehelyett sok hercegkisasszony-szindrómás lány szerint a pasi gáz, ha minimum nem lohol a seggedben folyamatosan. Ha nem oldja meg életed problémáit egy hős lovagként, nem védelmez, nem dobja el mindenét érted. Mert akkor nem szerelmes beléd. És akkor gáz van. Ha ő nem szerelmes.

És akkor azt kell tenned, hogy kidobod. 

Mert attól újra szerelmes lesz.

Azért.

De ők nem ezt mondják, hanem azt, hogy azért, mert nála jobbat érdemelsz. Mennyire zseniális.

Utána lepődjenek meg, hogy miért fogadtad vissza. Miért vagytok megint együtt. Hát már megint el fog szerelmetlenedni és kezdodik minden elolrol.

-Minden kommunikáció egy férfival biztatás.

-Ok is igy állnak hozza: minden kommunikacio egy novel biztatas. Ugyhogy ha nem ír, azt jelenti, hogy nem akar biztatni. Vagy hogy úgy tesz, mint aki nem akar biztatni.

 

Publicité
Publicité
Commentaires
Ania c'est moi
Publicité
Ania c'est moi
  • A női lét rejtelmeiről, kérdéseiről, kissé kevésbé felszínesen, mint ahogy az eddigiekben megszokhattuk. Magamnak, Nektek. - "Az ember mindig fél az ilyen szabályos boldogságtól" - Márai Sándor
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Visiteurs
Depuis la création 4 971
Archives
Publicité